עדלאידע בעכו

12/02/2018
עדלאידע בעכו (הגדל)
עיריית עכו תקיים ביום שישי, 2.3.18, שושן פורים תהלוכת עדלאידע עם מיצגים ותחפושות במסגרת חגיגות שבעים שנה למדינת ישראל. ההתכנסות תהיה בשעה 10:00 ברחבת העירייה.
התהלוכה תצעד לאורך רחובות ויצמן ובן עמי ותסתיים בגן הזיכרון, שם ייערך מופע מרכזי של צמד האמנים סטטיק ובן אל תבורי. הכניסה חופשית.
העדלאידע תכלול תהלוכת ענק עם אמני רחוב, הולכי קביים, מיצגים ותחפושות. את האירוע מובילים האגף לקשרי קהילה בעיריית עכו ומנהל החינוך בשיתוף החברה הכלכלית עכו.
ההחלטה לחדש את מסורת העדלאידע התקבלה בישיבה משותפת שהתקיימה לאחרונה בין ראש העיר עכו שמעון לנקרי לבין פורום מנהלי בתי הספר ונציגי הנהגת ההורים.
"אני שמח להחזיר עטרה ליושנה", אמר ראש העיר עכו שמעון לנקרי, "ולקיים בעיר תהלוכה ססגונית וצבעונית כיאה לחג הפורים. אני מזמין את כל ילדי העיר והתושבים ליטול חלק באירוע מהנה זה".
במקרה של ירידת גשמים האירוע יבוטל.