ערב הוקרה למנהל התפעול והאכיפה בעיריית עכו

13/03/2018
ערב הוקרה למנהל התפעול והאכיפה בעיריית עכו (הגדל)

במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי נערך השבוע במרכז "איי-קאט" בעיר ערב הוקרה לעובדי מינהל התפעול והאכיפה בעירייה. האירוע הוא פרי יוזמה של חטיבת הביניים אורט עכו "עלייה שנייה" בשיתוף הקרן לידידות ובית הספר "קשת-מפתן". באירוע השתתפו בין השאר, ראש מנהל תפעול ואכיפה יניב אשור, מנהלת קרית החינוך אורט עכו, איריס גולדנברג, מנהלת בית הספר מינה פרפרה, תלמידים, צוות חינוכי ועובדי המינהל.

במהלך האירוע הוענקו לעשרות עובדי המינהל תעודות הוקרה ושי צנוע. העובדים והתלמידים אף נהנו ממופע של האומנים נבו אבוטבול וגלעד ארוש ונוצרו מעגלי שיח בין העובדים לתלמידים.

ראש העיר עכו שמעון לנקרי בירך על היוזמה ואמר: "התרבות הארגונית של עיריית עכו היא לסייע כל הזמן ואני שמח על ארגון ערב הוקרה זה. מדובר באירוע יוצא דופן שנערך לראשונה ואנו גאים בתלמידים על יוזמה ברוכה זו". לנקרי הודה לצוות החינוכי של בית הספר ולתלמידים שבחרו להוקיר תודה לעובדי מינהל התפעול והאכיפה.

ראש מנהל התפעול והאכיפה יניב אשור בירך אף הוא ואמר: "זוהי אמירת תודה לעובדים שנרתמים לעיר כל יום, כל היום. זוהי מחווה שרוממה את לב העובדים כאשר בני הנוער בחרו להביט להם בעיניים ולומר תודה".

מנהלת ביה"ס, מינה פרפרה אמרה: "חטיבת הביניים 'עליה שניה' שמה לה למטרה להדגיש את ערך הנתינה והתרומה לקהילה. מסורת היא בביה"ס בשנים האחרונות להוקיר אנשי קהילה בעכו על תרומתם למעננו ולמען קהילת העיר".

איריס גולדנברג, מנכ"לית קרית החינוך אורט: "תלמידי חט"ב עליה שניה הפגינו את רוח קריית החינוך, הדוגלת בערכיה תרומה לקהילה ומחנכת לכך. ההתייחסות המרגשת לאנשים שאחראים על שפ"ע וגורמי האכיפה בעיר, העצימה הן את העובדים והן את התלמידים".

קרולינה פוטר, רכזת הקרן לידידות: "אנו שמחים להיות שותפים ליוזמה ברוכה זו המשתלבת עם חזונו של הרב יחיאל אקשטיין, מייסד ונשיא הקרן לידידות, להעמיק את הערבות ההדדית ולהגדיל את מעגלי ההשפעה בחברה הישראלית".