תערוכה נודדת של חמסות פסיפס לשלום נפתחה בעיריית עכו

28/03/2018
תערוכה נודדת של חמסות פסיפס לשלום נפתחה בעיריית עכו (הגדל)
תחת הכותרת "חמסות פסיפס לשלום" נפתחה השבוע בגלריית עיריית עכו במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי תערוכה נודדת של חמסות המורכבות מפסיפס. התערוכה היא פרי יצירה של קבוצות ממסגרות חברתיות קהילתיות שונות ברחבי הארץ והיא נודדת ממקום למקום.
אירוע הפתיחה נערך במסגרת  אירועי "דיבור חדש" – שבוע לקידום מחלוקת בונה  שמארגן מרכז הגישור והדיאלוג בקהילה במנהל לשירותים חברתיים בעיריית עכו בהשתתפות רב העיר עכו והמחוז הרב יוסף ישר, השיח' סמיר עאסי, האב עפיף מחול, ראשת מנהל הרווחה והשירותים החברתיים עדי מקל, מנהלת מרכז הגישור שי חורב ואורחים נוספים.
כל חמסה מספרת את סיפורה של הפרטים והקבוצה אשר יצרו אותה. בין החמסות המוצגות בתערוכה ניתן למצוא שתי חמסות שנוצרו על ידי צוות ותלמידי בית ספר ניצנים והשנייה על ידי מגשרים ופעילים קהילתיים בעיר.
לאחר קבלת הפנים החגיגית נערך דיון בין דתי בנושא גישור וסובלנות על פי מקורות הדת בהשתתפות ראשי הדתות בעיר.
התערוכה תוצג  עד ה- 19.4.18 בהיכל העירייה. הציבור מוזמן.
אוצרת התערוכה: חוה גדיש l יוזמת: אראלה קדם