כ- 150 בעלי עסקים ויזמים השתתפו בכנס "יזמות ועסקים" בעכו

16/06/2019
כ- 150 בעלי עסקים ויזמים השתתפו בכנס "יזמות ועסקים" בעכו (הגדל)

הצלחה גדולה נרשמה לכנס "יזמות ועסקים" בעכו, שקיימו בשבוע שעבר משרד הכלכלה והתעשייה, הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים, 'מעוף' נהריה, עיריית עכו, החברה למרכזים קהילתיים עכו ומרכז צעירים עכו, עם הגעתם של כ- 150 בעלי עסקים ויזמים מעכו.
בכנס השתתפו: שמעון לנקרי ראש העיר עכו, ניר רובינפלד מנהל סניף מעוף נהריה, אלי חביב מנהל מרכז צעירים עכו, צוות מעוף נהריה וחיפה, יועצים עסקיים ועוד.

את הכנס פתח שמעון לנקרי ראש העיר עכו, בברכות ליזמים ובעלי העסקים להמשך שגשוג ועשייה מוצלחת לקידום הכלכלה בעיר ובאזור: "היזמים ובעלי העסקים הם מנוע הצמיחה של המשק במדינה ואנו מברכים על כל יוזמה לפתיחה והקמת עסקים חדשים בעכו. כל יזם רוצה לחלום ולהשפיע ועצם העסקת עובדים זו משימה לא קלה, אך חשובה ותורמת הן בהיבט החברתי והן בהיבט הכלכלי. אנו בעירייה נמשיך לסייע ליזמים ובעלי עסקים לקידום העסקים בעיר".

בהמשך הציג ניר רובינפלד מנהל סניף מעוף נהריה, את שירותי הסיוע המסובסדים המוענקים מטעם המדינה באמצעות מעוף, לבעלי עסקים קטנים ובינוניים המעוניינים לפתח את פעילות העסק, וליזמים שמעוניינים לפתוח עסק חדש. והתקיימה הרצאה מרתקת בנושא: "פריצת גבולות-כיצד להגשים את העסק שתמיד רצית" של אלון אולמן, מייסד ובעלים של קבוצת "קוד המנצח".

ניר רובינפלד מנהל מעוף נהריה: "אנו שמחים על ההיענות הרבה בקרב בעלי עסקים רבים מעכו והסביבה שהגיעו לכנס החשוב, אשר היווה עבורם הזדמנות מדהימה להיחשף למידע, כלים, תכניות סיוע, ומענקים רבים שמעניקה המדינה ליזמים ובעלי עסקים באמצעות מעוף, וכן אפשרות לקבל תובנות אישיות והזדמנות לקבלת החלטות לגבי התפתחות עצמית ועסקית, אנו מברכים את עריית עכו על שיתוף הפעולה הפורה ובקרוב נקיים כנסים נוספים".

מעוף, הינו מערך השטח הארצי של הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים במשרד הכלכלה והתעשייה, שמטרתו לקדם עסקים ויזמים בישראל. שרותי מעוף מוענקים בהתאמה לצרכי העסק והפיתוח האזורי הכוללים, בין היתר: מיפוי עסקי, ייעוץ פרטני במגוון תחומי הניהול העסקי, הדרכות וכנסים מקצועיים, ליווי בגיוס מימון, פרויקטים מיוחדים, הטבות ומענקים ומתן מידע על כלל כלי הסיוע הקיימים במימון ובפיקוח משרד הכלכלה והתעשייה.