ישיבת חירום בעיריית עכו; אין קבלת קהל

15/03/2020
ישיבת חירום בעיריית עכו; אין קבלת קהל (הגדל)
ראש העיר עכו, שמעון לנקרי קיים אמש (מוצ"ש) ישיבת חירום עם ראשי המינהל בעירייה, במהלכה הוחלט על סגירת קבלת הקהל בעירייה עקב התפשטות נגיף הקורונה.
 ראש העיר עכו שמעון לנקרי: "בהמשך להודעת ראש הממשלה, החל מיום א', 15.3.2020 ייסגרו גני הילדים ומעונות היום, לרבות החינוך המיוחד עד להודעה חדשה. אני קורא לתושבים להמשיך להקפיד על הגיינה אישית ולשמור על מגבלה של התקהלות עד 10 אנשים. זה הזמן, להיעזר בשירותים הדיגיטליים באמצעות אתר העירייה ובמוקדי הטלפונים של מינהלי העירייה השונים. בנוסף, מקומות פנאי ובילוי יסגרו, שאר השירותים ימשיכו לפעול תוך המלצה על שמירת מרחק של שני מטרים זה מזה ועבודה מהבית. שירותי החירום, העובדים החיוניים במשק, מזון, תרופות בנקים ודלק, יפעלו כרגיל. עיריית עכו נמצאת עבורכם בכל שאלה והמוקד יפנה אתכם במידת הצורך לנותני השירותים נמשיך ונעדכן בהמשך".