סדנת שירות לנותני השירות בעיריית עכו

25/05/2020
סדנת שירות לנותני השירות בעיריית עכו (הגדל)

מוקדני עיריית עכו החלו השבוע בסדנת שירות במסגרת תהליך של מצוינות ארגונית שעוברת העירייה בימים אלה. הסדנה נערכה במרכז צעירים עכו והיא נפתחה במעמד מנכ"ל העירייה, יניב אשור, ראשת מנהל קשרי קהילה ליזו אוחיון, מנהלת אגף תכנון אסטרטגי וחדשנות, יונית סמולש ומנהל אגף נוער וצעירים, אלי חביב.
ראש העיר עכו, שמעון לנקרי בירך על פתיחת הסדנה ואמר, כי העירייה משקיעה רבות במשאב האנושי במטרה להעניק לתושבים שירות מיטבי שיענה על צרכיהם.
התכנית נבנתה מתוך הכרה בחשיבות עבודת המוקדנים  ובקשר  הישיר שלהם עם התושב. במסגרת הסדנה יילמדו נושאים של גיבוש תפיסת השירות; ההבדל בין שירות טוב למצוין; זיהוי סגנון אישי בתקשורת בינאישית והקניית כלים להתמודדות במצבים מורכבים. בהמשך יעברו מינהלים נוספים בעירייה סדנת שירות שתותאם לסוג השירות שניתן על ידם לתושבי העיר.