עיריית עכו יוצאת בקמפיין תיירות "להתעורר בעכו" בכיכובה של רוסלנה רודינה

23/06/2020
עיריית עכו יוצאת בקמפיין תיירות "להתעורר בעכו" בכיכובה של רוסלנה רודינה (הגדל)

עיריית עכו יצאה השבוע  בקמפיין תיירותי נרחב, שיכלול: טלוויזיה, עיתונות ורשתות החברתיות. הקמפיין יחל מחר, ה-22.6.2020. הקמפיין, שצולם באתרים הבולטים של העיר העתיקה ועתיד לעודד כ- 3 מיליון תיירים המגיעים לעכו בכל שנה, ללון בצימרים ובמלונות בעיר.

הדוגמנית- שחקנית, רוסלנה רודינה, נבחרה להוביל את הקמפיין, שהינו בקו אסטרטגי חדש, המזמין את הציבור ללון בעכו ולבלות בה יותר מיום.

רוסלנה, שהגיעה לאחרונה לעיר עכו לרגל צילומי קמפיין תיירות 2020 של העיר, "התעוררה" בבוקר בלב העיר העתיקה, במיטת קינג סייז מפנקת, כשסביבה אבירי המצודה, מכוונים אותה לאטרקציות השוות בעיר.

רודינה בילתה בחמאם הטורקי של גטאס, בשוק הצבעוני, חוף הים, מסעדות על רצועת החוף ובאולמות האבירים. צילומי הקמפיין נחתמו על רקע החומות, בשקיעה היפה של עכו, כשרוסלנה, בשמלת ערב, נהנת מארוחת שף וכוס יין.
הקמפיין, בהיקף כספי של -- שקלים, בן 15 ו-30 השניות, יכלול מגוון אמצעי מדיה, ביניהם ערוצי הטלויזיה הבולטים, עיתונות ורשתות חברתיות, יימשך כשבועיים.