הבעלים לשעבר של חברת מלנוקס בוחן השקעות בתחום ההיי טק בעיר עכו

2/07/2020
הבעלים לשעבר של חברת מלנוקס בוחן השקעות בתחום ההיי טק בעיר עכו (הגדל)

אייל ולדמן, מייסד ובעלים לשעבר של חברת מלנוקס, יחד עם בת זוגתו הדוגמנית, ז׳אן בן אהרון, ביקרו הבוקר בלשכת ראש העיר עכו, שמעון לנקרי, במטרה לבחון אפשרויות השקעה בתחום ההיי- טק בעיר המתפתחת.
ראש העיר עכו, שמעון לנקרי, הציג בפני ולדמן את תכניות הפיתוח המתקדמות של העיר, ביניהם פרויקט משרדים חדשני וקומות משרדים בקניון עזריאלי במרכז העיר, אשר מסמנים עידן עסקי חדש ומבטיח בעיר עכו.  בפגישה השתתפו גם מנכ"ל העירייה יניב אשור, ראש מנהל קשרי קהילה, ליזו אוחיון, מנהל פרויקטים ויזמות באגף נוער וצעירים עמיחי בן שלוש ומנהלת אגף חדשנות, תכנון ואסטרטגיה, יונית סמולש.
בהמשך, ראש העיר לנקרי סייר יחד עם ולדמן ברחובות העיר העתיקה וסעדו יחדיו במסעדת רותס.
ולדמן התרשם לטובה מהעיר ומתנופת הפיתוח העסקי ואף הבטיח לסייע במשיכת חברות הייטק לעיר עכו.
שמעון לנקרי, ראש העיר עכו: " לאחרונה החלה פריחה עצומה בתחום פיתוח השכונות והעיר וכיום ניתן למצוא עשרות פרויקטים הנמצאים בשלבים של יציאה לביצוע, בעיצומה של בנייה ואף בשלבי סיום. הביקור של אייל ולדמן הוא סימן נוסף לכך שהעיר עכו עומדת בפני עידן עסקי חדש ומבטיח".