23/08/2020
משרד הרווחה העניק תעודת הוקרה למנהל הרווחה בעיריית עכו על תפקוד מקצועי בעת משבר הקורונה (הגדל)
מנהלת נפת עכו במשרד הרווחה, הגב' רבקה חיידר העניקה היום (א') לראש העיר עכו, שמעון לנקרי ולראשת מנהל הרווחה בעירייה, עדי מקל תעודת הוקרה על תפקוד מקצועי של המנהל בעת משבר הקורונה. התעודה שהוענקה בשמו של מנכ"ל משרד הרווחה, ד"ר אביגדור קפלן ניתנה בין השאר על ההתגייסות בשעת חירום בעת משבר הקורונה, על הסיוע לאוכלוסיית מקבלי השירותים, על היוזמה, הרגישות והגמישות, על המסירות והמקצועיות. לנקרי הודה על קבלת התעודה ואמר, כי עובדי מינהל הרווחה בעירייה פעלו עם פרוץ משבר הקורונה לצד עובדי עירייה נוספים בצורה יוצאת מן הכלל ועשו הכל על מנת לסייע לתושבים בשעות הקשות. "לאורך כל ימי המשבר התגייסה העירייה על כלל אגפיה ונקטה בצעדים משמעותיים, לרבות הקמת צוותי משימה ייעודיים שיתנו מענה לצרכים העולים מהשטח", הוסיף לנקרי.
ד"ר קפלן מציין במכתבו למנהל הרווחה בעיריית עכו: "בעת חירום זו, התגלתה מערכת השירותים החברתיים המקומיים כמקור עוצמה של מקצועיות ותפקוד. פעלתם במסירות, בקור רוח ובנחישות. איתרם את מוקדי הקושי המרכזיים והצפתם את הצרכים הבולטים. השכלתם להשתמש במענים המיוחדים שהוצעו לכם על ידי המשרד בשום שכל ובדאגה כנה כלפי כל פרט ופרט שנזקק לסיועכם. הייתם זריזים במעבר חד לאמצעי טיפול מקוונים ברוח השעה ובמיצוי משאבי כח אדם מוגבלים במציאות מאתגרת".
עוד כותב ד"ר קפלן: "אציין במיוחד את חשיבות תמיכתכם באוכלוסיית האזרחים הוותיקים ובאוכלוסיית האנשים עם המוגבלויות, אשר נגיף הקורונה כפה עליהם בדידות קשה ומכאיבה, לעיתים ללא נשוא".