הסברה בעכו לקטיעת שרשרת ההדבקה

16/09/2020
הסברה בעכו לקטיעת שרשרת ההדבקה (הגדל)
בהתאם להנחיית ראש העיר עכו, שמעון לנקרי נערכה השבוע פעילות הסברה רחבת היקף ברחבי העיר שמטרתה קטיעת שרשרת ההדבקה של נגיף הקורונה.
בפעילות שהוביל מינהל קשרי קהילה היו שותפים מינהל החינוך בעירייה, עשרות בני נוער יהודים וערבים, חניכים של תנועת "אחריי", פעילים חברתים ממועדון "אלמינא"
בעכו העתיקה, חברי גרעין השותפות של מרכז התמיכה הקהילתי בעיר ומתנדבי מד"א. במסגרת הפעילות חולקו לתושבי העיר מסכות ועלוני הסברה של פיקוד העורף. כמו כן, בשבועיים האחרונים חולקו מאות קנסות לאזרחים שלא עטו מסכות במרחב הציבורי.
ראש העיר עכו, שמעון לנקרי: "העירייה עושה רבות לקטיעת שרשרת ההדבקה הן על ידי פעולות הסברה והן על ידי אכיפה. אני שב וקורא לתושבי העיר לגלות אחריות ולהקפיד על מילוי הנחיות משרד הבריאות: עטיית מסכה במרחב הציבורי, ריחוק חברתי ושמירה על היגיינה אישית. רק כך נוכל להציל חיים. בהזדמנות זו, ברצוני לברך את תושבי העיר בברכת שנה טובה, בריאות איתנה, פרנסה טובה והמשך שגשוג וצמיחה. שנה טובה לכולם".