סיירי הביטחון והשיטור העירוני החרימו זיקוקין ואופניים חשמליים

7/12/2020
סיירי הביטחון והשיטור העירוני החרימו זיקוקין ואופניים חשמליים (הגדל)

סיירי הביטחון והשיטור העירוני של עיריית עכו לכדו אמש (א') כוורת של זיקוקין ואופניים חשמליים החשודים כגנובים בשכונת החרמון בעיר. סיירי הביטחון שהיו במהלך סיור הוזעקו לשכונה בעקבות תלונה על שימוש בזיקוקין. במהלך החרמת האופניים על ידי שוטר הותקף פקח על ידי אחד מתושבי המקום ונמלט. זהותו של החשוד ידועה והמשך החקירה הועברה לטיפול המשטרה. כמו כן, במהלך הביקור במקום נתפסו כאמור הזיקוקין שהוחרמו ונגד בעליהם נרשם דוח בהתאם. במהלך הטיפול במקרה ניסה קטין למנוע את החרמת האופניים הגנובים, אולם בסופו של דבר לקח אביו של הילד אחריות על האופניים וגם על הזיקוקין.
ראש מנהל תפעול ואכיפה, שי אונגר אמר, כי העירייה לא תאפשר שימוש בזיקוקין ונפצים ברחבי העיר המהווים מטרד ופגיעה באיכות החיים של תושבי העיר. "אנו נעשה הכל על מנת למגר תופעה זו", הוסיף אונגר.