נפתח מתחם חיסונים של הכללית במתנ"ס בית העם

5/01/2021
נפתח מתחם חיסונים של הכללית במתנ"ס בית העם (הגדל)

עיריית עכו שמחה להודיע על פתיחת מוקד חיסונים נגד קורונה בשיתוף שירותי בריאות כללית. המוקד יפעל במתנ"ס בית העם בימים א-ה בין השעות 20:00-8:00 וביום ו' בין השעות 13:00-8:00.

כדי למנוע התגודדות במתחם יש לתאם זימון תור באמצעות 2700*. החיסונים מיועדים בשלב זה לבני 60+ בלבד!

ראש העיר עכו, שמעון לנקרי ביקר אמש (ב') במתחם מיד עם פתיחתו יחד עם מנכ"ל העירייה, יניב אשור ועמד מקרוב על אופן הפעלת העמדות ומתן החיסונים.

"עיריית עכו העמידה לטובת שירותי בריאות כללית את המתנ"ס יחד עם החברה למרכזים קהילתיים והקצתה את המקום למשך מספר חודשים כדי לחסן כמה שיותר מתושבי העיר", אמר לנקרי.

ראש העיר יצא בקריאה לתושבי העיר, בני הגיל השלישי לבוא ולהתחסן על מנת לשמור על בריאותם. "נגיף הקורונה מתפשט ומכה בנו וב"ה רק החיסון הוא שיוכל לנצח את המגפה הזו", הוסף לנקרי.

במקביל פתחה העירייה את רובעי החירום בעיר ומוקדנים מטעם מינהלת הקורונה של העירייה פונים ישירות לבני 60+ ומציעים להם סיוע בזימון תורים לקביעת החיסונים.