פרס שר הרווחה למצוינות הוענק למינהל לשירותים חברתיים בעיריית עכו

16/03/2021
פרס שר הרווחה למצוינות הוענק למינהל לשירותים חברתיים בעיריית עכו (הגדל)

הישג וגאווה לעיר עכו: פרס שר הרווחה למצוינות לשנת 2020 הוענק בשבוע שעבר למינהל לשירותים חברתיים בעיריית עכו על מיזם "נאמני בניין" שנבחר למיזם מצטיין בתקופת משבר הקורונה.

ראש העיר עכו, שמעון לנקרי בירך על הענקת הפרס ואמר, כי עובדי המינהל לשירותים חברתיים היו חוד החנית במהלך משבר הקורונה ואכן הם ראויים לכל הערכה והוקרה על פועלם לרווחת התושבים.

התוכנית פותחה ע"י צוות קהילה בניצוחו של יהודה ויסקין יחד עם הקיבוץ העירוני, האגודה לתרבות הדיור, מינהל קשרי קהילה, יחידת ההתנדבות העירונית והחברה למרכזים קהילתיים.

במסגרת המיזם, כ-200 מתנדבים הוגדרו כנאמני בניין במקום מגוריהם ולאחר הכשרה שקיבלו היוו צינור מקשר בין הרשות המקומית לבין דיירי הבניין בתקופת הקורונה. נאמני הבניין מקבלים ומעבירים מידע על מרכזי חיסונים ובדיקות קורונה ומספקים סיוע ותמיכה לאזרחים ותיקים ולאנשים עם מוגבלויות, כולל סיוע ברכישת תרופות ומזון ושמירה על קשר רציף עימם.