מרכז דיגיטלי בעכו פותח את שעריו

14/06/2021
מרכז דיגיטלי בעכו פותח את שעריו (הגדל)

משבר הקורונה חשף את כולנו לנחיצותה של הדיגיטציה בעולמנו: בימים אלה הושק מרכז דיגיטלי חדש במרכז צעירים בעכו המעניק קורסים לציבור הרחב ללא עלות, וחלקם במחיר מסובסד. המרכז מציע לתושבי העיר להרחיב את הידע הדיגיטלי, משלב בסיסי של הכרת מחשב, תוכנות אופיס ועד לקורסים מתקדמים יותר כמו פיתוח אפליקציות, בניית אתרים ועיצוב דיגיטלי.
מעתה מפגשים, קניות, לימודים, ייעוץ רפואי, אסיפות הורים, כנסים ואפילו חתונות עברו לממד אחר, למסך, לרשת החברתית, לזום או כל פלטפורמה שמשרתת את המטרה.
תוך כדי תנועה גם המבוגרים שבינינו למדו, התעדכנו והבינו שאין מנוס ועליהם להתחבר לעולם הדיגיטלי כדי לא להישאר מאחור ולא להפסיד את המתרחש בממד האחר והמעודכן נכון לעכשיו.
ראש העיר עכו, שמעון לנקרי: "המרכז הדיגיטלי בעיר הממוקם במרכז צעירים עכו, בשיתוף משרד המדע והטכנולוגיה, שם פעמיו להנגיש את הידע הדיגיטלי לכל תושבי העיר, ילדים, נוער, צעירים ובני הגיל השלישי. אנו רואים בכך חשיבות רבה שכל אדם באשר הוא המעוניין להשתמש בכלים דיגיטליים יקבל את הידע הנדרש לשם כך".
אלי חביב, מנהל אגף נוער וצעירים: "בימים אלו אנו עובדים על בניית תכנית מסלול הכשרות אשר כוללת לימודי בודקי תוכנה, אבטחת מידע וסייבר ועוד תחומים נוספים שיהוו לצעירים בעיר קרש קפיצה להשתלב בעולם התעסוקה במשרות מבוקשות ומתגמלות".
במרכז הדיגיטלי בעיר שתי כיתות לימוד חדשות, מאובזרות ונגישות, צוות הדרכה מקצועי ומיומן. את הפעילות הדיגיטלית מרכזת הודיה זיו.
לרישום או קבלת ייעוץ ניתן ליצור קשר: 04-9917477 או במייל: Hodaya@akko.muni.il