העיר עכו הצטיינה בתחרות ״המקלט והמיגון במrחב הציבורי"

4/01/2022
העיר עכו הצטיינה בתחרות ״המקלט והמיגון במrחב הציבורי" (הגדל)

אלוף פיקוד העורף אורי גורדון העניק היום (ג׳) חמישה כוכבי יופי למנהל אגף הבטחון של עיריית עכו, יחיאל מקיאס על הצטיינות במסגרת תחרות “המקלט והמיגון במרחב האזרחי בישראל יפה”.

הטקס נערך בבית המועצה לישראל יפה בהשתתפות סגן שר הבטחון, אלון שוסטר, מנהל  החירום במשרד הפנים אלי רגב ונציגי אגף הבטחון בעירייה.
כמו כן הוענק לעיר עכו מגן עשור על עשר שנות התמדה בקבלת חמישה כוכבי יופי.

מידי שנה מקיימת המועצה לישראל יפה את תחרות “המקלט והמיגון במרחב האזרחי בישראל יפה”. התחרות בהובלת ובחסות פיקוד העורף ובשיתוף משרד הפנים והמרכז לשלטון מקומי.

ראש העיר עכו, שמעון לנקרי בירך על קבלת המגן ואמר, כי עיריית עכו תמשיך להוביל את מוכנות והכשירות לחירום ברשות המקומית.

התחרות מתקיימת במטרה לשפר ולחזק את תחום המיגון, באמצעות אחזקה ושיפוץ של המקלטים הציבוריים, כמרכיב משמעותי בחיזוק החוסן הלאומי בחירום.