תשלומים מקוונים

מכרז מס' 16/2014 - דרוש/ה אדריכל/ית

תיאור התפקיד: אחראי/ת על נושאי תכנון בעירייה ובועדה המקומית: תוכניות סטטוטוריות, תוכניות אב, מסמכי מדיניות לפיתוח ועיצוב עירוני, פרוגראמות לשטחי ציבור וכד'. ייזום, הכנה, ליווי, ומידע. אחראי/ת על תכנון פרויקטים בעירייה - קידום פרוגרמות ותוכניות לביצוע למבני ציבור, ולמרחב הציבורי - גנים, פארקים, טיילות, רחובות. אחראי/ת תחום שימור מבנים - ריכוז עבודת הועדה העירונית לשימור, מתן חוות דעת, הנחייה ומידע לציבור.

הכשרה נדרשת: תואר אדריכל/ית ממוסד מוכר, אדריכל רשום, ורשוי עפ"י חוק המהנדסים והאדריכלים תשי"ח - 1958

ניסיון נדרש: ניסיון מעשי באדריכלות  5 שנים לפחות; ניסיון מעשי בהכנת תוכניות מפורטות, תוכניות מתאר. היכרות טובה עם חוק התכנון והבניה. שליטה טובה בתוכניות מחשב ייעודיות כגון אוטוקד, ארק-ויו, ואופיס. ניסיון עבודה ברשות מקומית או ברשות ממלכתית דומה - יתרון.

כישורים נדרשים: התפקיד דורש יכולת עבודה עצמאית, יוזמה, חריצות, אמינות ואחריות, משימתיות ופתרון בעיות. יכולת ירידה לפרטים ובד בבד ראיית המכלול. התפקיד מחייב גישה שירותית ויכולת לעבודה בצוות. עמידה בלוחות זמנים ועבודה בתנאי לחץ.

תנאי שכר: השכר יהיה בין 40%-60% משכר מנכ"ל, בכפוף לאישור משרד הפנים.

קורות חיים בצירוף תעודות והמלצות, יש להגיש ידנית במעטפה סגורה עד 21/10/14 בשעה 13:00 לאגף משאבי אנוש בעיריית עכו. נא לציין על המעטפה את שם המשרה. המודעה מיועדת לנשים וגברים כאחד.