מכרז 34/16 דרוש/המפקח/ת-חוקר/ת בוועדה המקומית לתכנון ולבנייה עכו

5/09/2016

1. תיאור התפקיד
מנהל מחלקת פיקוח על הבנייה - אחראי על תחום האכיפה באגף לרישוי ופיקוח על הבנייה:
ניהול והובלה של אכיפת חוק התכנון והבנייה, ואחריות על מפקחי הוועדה בנושאי האכיפה.
התפקיד כולל איתור עבירות הבנייה, הכנת תיקי חקירה לרבות תיעוד העבירות, חקירת חשודים, הכנת דו"ח לתביעה העירונית המשמש כבסיס ראייתי להגשת כתבי אישום על עבירות על חוק התכנון והבנייה, מתן עדות בבית משפט, וייצוג הוועדה, ביצוע צווים והחלטות בית משפט, ליווי הליכי רישוי, בדיקת נכסים בבקשות להיתר, ובקשות לרישוי עסקים, אישור חיבור לתשתיות, שחרור ערבות וכל עבודה שתידרש בהקשר לליווי הרישוי והפיקוח על הבנייה.
2. דרישות התפקיד – תנאי סף
השכלה:
בעל/ת תואר אקדמי ממוסד המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה בעדיפות לתואר הקשור לתכנון ובניה או למשפטים; או בעל/ת תואר הנדסאי/ת בניין או הנדסאי/ת אדריכלות רשומ/ה.
ניסיון:
ניסיון מוכח ומוצלח בפיקוח על הבנייה בוועדה מקומית במשך 5 שנים לפחות, או בהעדרו נדרשים אלה: 1) ניסיון מוכח ומוצלח במערכת אכיפה בתחום אחר במשך 5 שנים לפחות – ניהול חקירה, איסוף מידע, הכנת תיק עבירה 2) יכולת טובה מאוד בקריאת צילומי אוויר, תוכניות ושרטוטים וראייה מרחבית, 3) יכולת לימוד.

תעודות:
1) תעודת שוטר והסמכה בקורס הכשרה למפקחים על הבנייה, או תעודת שוטר והתחייבות להשלמת הכשרה למפקחים על הבנייה, בלו"ז הקצר ביותר האפשרי (תלות בפתיחת קורס), 2) רשיון נהיגה בתוקף, 3) תעודת יושר 4) העדר עבירות משמעת במקום העבודה.

3. כישורים נדרשים
ידע בהליכי רישוי ובנייה ובחוק התכנון והבנייה או ידע והבנה משפטיים בהליכי אכיפה של חוקים דומים.
יכולת ביצועית לעמידה ביעדים, מילוי משימות והשלמתם.
יכולת הובלה, ניהול וארגון של עבודת אכיפה, ועבודת צוות המפקחים.
יכולת עבודה בו זמנית על משימות שונות, יכולת עמידה במצבי לחץ.
יכולת טובה מאוד לעבודה עם קהל, גישה שירותית.
יכולת טובה מאוד לעבודה בצוות.
אמינות ואחריות אישית.
יכולת ביטוי טובה מאוד בכתב ובעל פה.
יכולת שליטה טובה בתוכניות מחשב ייעודיות כגון, אופיס, אוטוקד, תוכנת ניהול ועדה, תוכנות גיאוגרפיות וכד'.
4. כפיפות
למנהל אגף רישוי ופיקוח ולמהנדסת הוועדה המקומית לתכנון ולבנייה,
5. תנאים
100% משרה
שכר יותאם לניסיון ולכישורי המועמד – 39-42 בדירוג הנדסאי/מח"ר
6. המלצות ואישורים
יש להציג אסמכתאות לנסיון שנקבע בתנאי הסף, ופרטי הממונים תחתם עבד/ה המועמד/ת לקבלת חוות דעת; יש להציג תעודות להשכלה; יש להציג פרטי מעסיקים קודמים לקבלת המלצה.

קו"ח בצירוף תעודות והמלצות יש להגיש במעטפה סגורה לאגף משאבי אנוש בעיריית עכו ברח' ויצמן 35 עכו עד ה-16/10/16 בשעה 12:00. המודעה מיועדת לגברים ונשים כאחד.