מכרז חיצוני כ"א – 14/2017דרוש/ה חשב/ת למחלקת הגביה

4/06/2017

מהות העיסוק: ניהול מערכת הגבייה והתשלומים ברשות המקומית.
מטלות העיסוק: קליטת קבצי בנקים (ארנונה +חניה); הפקת דוחות; בקרה פנימית; קופה ראשית; הפקת ממשקים בין מחלקת הגבייה למחלקת הנה"ח (התאמת כספים).
דרישות התפקיד: השכלה ודרישות מקצועיות - בעל תואר אקדמי שנרכש במוסד המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה או שקיבל הכרה מהמחלקה להערכת תארים אקדמיים בחוץ לארץ, באחד מהתחומים הבאים: חשבונאות, כלכלה או מנהל עסקים או בעל תעודת רו"ח בתוקף.
מיומנות ויכולות: יכולות בעבודה בתנאי לחץ, מתן שירות מקצועי ואדיב לעובדים במחלקה ומחוצה לה, לתושבים ללקוחות. כמו כן יכולת של למידת וקליטת מערכות הגביה הרבות. הכרת מערכות ה-office ,יישומי מחשב.
אישיות:אמינות, מקצועיות, "ראש גדול", סדר וארגון, דייקנות.

קורות חיים בצירוף תעודות והמלצות יש להגיש ידנית במעטפה סגורה עד ה-25.6.17  בשעה 12:00 לאגף משאבי אנוש בעיריית עכו. נא לציין על המעטפה את שם המשרה. המודעה מיועדת לנשים וגברים כאחד.