‏‏‏‏‏‏ מכרז 3/2017 –לבחירת מנהל מנהלת להסכם גג

16/07/2017

בהמשך  להסכם שנחתם בין עיריית עכו לבין משרד הבינוי והשיכון להקמת יחידות דיור, מסחר ותעסוקה בעיר עכו מוקמת בימים אלו בחברה הכלכלית לעכו בע"מ ( להלן:" החברה") מנהלת ייעודית שתפקידה, בין היתר, ניהול כל פעולות התכנון, הביצוע והפיקוח על הפרויקט.
בהמשך לאמור, החברה מזמינה בזאת הצעות לבחירת מנהל כללי למנהלת העונה על  כל תנאי הסף להלן:
• אדם פרטי ( יחיד), תושב ישראל.
• בוגר מוסד אקדמי מוכר באחד מהתארים הנ"ל: הנדסה אזרחית או הנדסת תעשיה וניהול או אדריכלות או תכנון ערים.
• בעל ניסיון מוכח של לפחות 5 שנים בניהול עבודות תשתית ועבודות פיתוח בהיקף מצטבר של 400 מיליון ₪ ( לא כולל מע"מ).
• בעל ניסיון מוכח בעבודה של ניהול פרויקטים אל מול משרד הבינוי והשיכון ו/או רשות מקרקעי ישראל.

היקף המשרה: משרה מלאה , 180 שעות חודשיות.
המועמד שייבחר לא יכול לעסוק בכל עיסוק אחר. שכרו ישולם כנגד חשבונית מס כדין.
כל מקום בו מפורט תיאור התפקיד בלשון זכר, הכוונה גם ללשון נקבה.
ניתן לעיין ולקבל  את מסמכי המכרז במלואם אצל מזכירות החברה ברח' דושינצקי 2 עכו, בימים א'–ה' בין השעות 8:00-15:00 או לחילופין באתר האינטרנט של עיריית עכו.
קו"ח בצירוף תעודות והמלצות יש להגיש ידנית במעטפה סגורה עד יום ב' ה- 31/7/2017 עד השעה 13:00 למשרדי החברה הכלכלית לעכו. נא לציין על המעטפה את שם המשרה. לפרטים: 04-9552539.

הזמנה להציע הצעות