מכרז פומבי 11/2016 - ריהוט בית כנסת ומרכז מורשת ע"ש הרב כדורי, עכו

עיריית עכו מזמינה בזה הצעות לריהוט בית כנסת ומרכז מורשת ע"ש הרב כדורי, עכו בהתאם לתנאים המפורטים במסמכי מכרז פומבי 11/2016. את מסמכי ההליך ניתן לרכוש אצל מזכירת אגף תשתיות בעירייה, הגב' יהודית דיאמנט, בקומה 2, בשעות העבודה הרגילות תמורת תשלום בסך 1,000 ₪ (אלף ש"ח), שלא יוחזר מכל טעם שהוא, לכל מעטפה.
את ההצעות, במעטפה סגורה נושאת ציון "מכרז פומבי 11/2016 - ריהוט בית כנסת ומרכז מורשת ע"ש הרב כדורי, עכו" יש למסור ידנית ולהכניס לתיבת המכרזים שבמשרדי מזכירות העירייה (אצל מר משה סעדה), אשר בקומה השנייה בבניין העירייה ברחוב ויצמן 35 עכו, עד ליום ג', ה- 17.5.16 עד לשעה 13:00. שאלות, הערות ו/או בקשות הבהרה ו/או תיקון בכל הנוגע לשירותים ו/או להליך זה ותנאיו ניתן להפנות בכתב בלבד למנהל אגף תשתיות בעירייה – מר איגור מאיורסקי  לפקס: 04-9956158 עד לא יאוחר מיום א', ה- 8.5.16 בשעה 13:00. באחריות המשתתף לוודא קבלת הפקס בטלפון: 04-9956122.

החלטת ועדת מכרזים: זוכה - תעשיית רהיטים לביא

פרטי המכרז המלאים