מכרז פומבי מס' 7/2016 שירותי חניה מוסדרת בעיר עכו

עיריית עכו מזמינה בזה הצעות לביצוע שירותי חניה מוסדרת בעיר עכו הכוללים אספקת והתקנת מדחנים ותפעולם, צביעה וסימון מקומות חניה מוסדרים והכול בהתאם לתנאים המפורטים במסמכי המכרז. את מסמכי ההליך ניתן לרכוש אצל מזכירת אגף הביטחון  והפיקוח תמורת תשלום בסך 1,000 ₪ (אלף ש"ח), שלא יוחזר מכל טעם שהוא, לכל מעטפה. את ההצעות, במעטפה סגורה נושאת ציון "מכרז פומבי 7/2016 "שירותי חניה מוסדרת בעיר עכו" וללא כל כיתוב נוסף יש למסור ידנית ולהכניס לתיבת המכרזים שבמשרדי מזכירות העירייה (אצל מר משה סעדה), אשר בקומה השנייה בבניין העירייה ברחוב ויצמן 35 עכו, לאחר שהוחתמה בחותמת נתקבל של העירייה. את המסירה יש לבצע במסירה ידנית בלבד עד ליום 09.06.16 עד לשעה 13:00. מפגש קבלנים יתקיים ביום 25.5.16 במשרדי החמ"ל בקומה מינוס 1 בבניין העירייה בשעה 12:00. שאלות, הערות ו/או בקשות הבהרה ו/או תיקון בכל הנוגע לשירותים ו/או להליך זה ותנאיו ניתן להפנות בכתב בלבד לפקס: 04-9956222, לראש מנהל תפעול ואכיפה, מר יניב אשור עד לא יאוחר מיום 01.06.16 בשעה 15:00. באחריות הקבלן לוודא טלפונית קבלת הפקס בטלפון: 04-9956042.

החלטת ועדת מכרזים - אין זוכה, פסילת הצעת יחיד

פרטי המכרז המלאים