מכרז פומבי מס' 10/2016 - מכרז מסגרת לעבודות שיפוצים

עיריית עכו מזמינה בזה הצעות לביצוע עבודות שיפוצים בבניינים ברחבי העיר עכו. העבודות תכלולנה כל תוספת, תיקון, שיפור ו/או החלפת רכיבים במבנה קיים לרבות צביעה (פנים וחוץ), טיח, החלפת ו/או תיקון גגות, עבודות אינסטלציה, עבודות חשמל, ריצוף, בניית קירות פנים וכו'. ההליך הינו מכרז מסגרת, במסגרתו תוזמנה מעת לעת על ידי העירייה ובהתאם לשיקול דעתה הבלעדית, עבודות בכמות ובהיקפים החל מ- 25,000 ₪ שלא תעלנה על 1,500,000 ₪ לפרויקט ו-5,000,000 ₪ בשנה (לשני הסכומים יצורף מע"מ כדין). את מסמכי ההליך ניתן לרכוש אצל מזכירת עוזר ראש העיר – גב' חלי עיני תמורת תשלום בסך 2,500 ₪ (אלפיים חמש מאות ש"ח), שלא יוחזר מכל טעם שהוא, לכל מעטפה. מבין ההצעות שתוגשנה להליך תבחר העירייה 3 הצעות זוכות. עת תבקש העירייה לבצע עבודות שיפוץ, תערוך העירייה התמחרות בין 3 מגישי ההצעות הזוכות וההצעה הזולה מבין ההצעות שתוגשנה תוכרז כהצעה הזוכה לאותו פרויקט. בכל הליך התמחרות אליו תצא העירייה יהיו חייבים שלושת הזכיינים להגיש הצעתם. מחירי ההצעה אשר יגיש הזכיין בהליך ההתמחרות לא יהיו גבוהים מן המחירים להם התחייב בהליך. את ההצעות, במעטפה סגורה נושאת ציון "מכרז פומבי 10/2016 – מכרז מסגרת לעבודות שיפוצים" וללא כל כיתוב נוסף יש למסור ידנית ולהכניס לתיבת המכרזים שבמשרדי מזכירות העירייה (אצל משה סעדה), אשר בקומה השנייה בבניין העירייה ברחוב ויצמן 35 עכו, לאחר שהוחתמה בחותמת נתקבל של העירייה. יש לוודא כי המעטפה תחתם על ידי מקבלה וכן תצוין השעה שהמעטפה נתקבלה על גבי המעטפה. את המסירה יש לבצע במסירה ידנית בלבד עד ליום 19.6.16 עד לשעה 13:00. כנס קבלנים יתקיים ביום ה', ה- 2.6.16 בשעה 11:00. הכנס יתקיים במשרדו של דודו חזן בקומה א' בבניין העירייה, אשר ברחוב ויצמן 35 עכו. השתתפות בכנס הקבלנים אינה חובה. שאלות, הערות ו/או בקשות הבהרה ו/או תיקון בכל הנוגע לעבודות ו/או להליך זה ותנאיו ניתן להפנות עד ליום 9.6.16 בשעה 15:00 בכתב בלבד לעוזר ראש העיר- מר דוד חזן לפקס: 04-9956066.

החלטת ועדת מכרזים: הזוכה הוא חורי דואני ויש לפנות לש.ב סופר ולאפשר התמחרות.

פרטי המכרז המלאים
  פרוטוקול ועדת מכרזים מיום 2.8.16