מכרז פומבי מס' 12/2016 הקמת מערך אינוונטר

עיריית עכו  מזמינה בזה הצעות להקמת מערך אינוונטר העירייה. את מסמכי ההליך ניתן לרכוש אצל שירלי שיינהולץ בגזברות העירייה תמורת תשלום בסך 1,000 ₪  )אלף ש"ח( שלא יוחזר מכל טעם שהוא לכל מעטפה.
את ההצעות במעטפה סגורה נושאת ציון "מכרז פומבי 12/2016 הקמת מערך אינוונטר" וללא כל כיתוב נוסף יש למסור ידנית ולהכניס לתיבת המכרזים שבמשרדי מזכירות העירייה, אשר בקומה השנייה בבניין העירייה ברחוב ויצמן 35  עכו, עד ליום 17.7.16 עד  לשעה 13:00.  מפגש קבלנים יתקיים ביום ג' ה 28.6.16- בחדר מנהלת הרכש, הילה בן אבו, אשר בבניין העירייה בקומה  1בשעה 12:00. השתתפות במפגש הקבלנים איננה חובה ותנאי להגשת הצעה בהליך זה. שאלות, הערות ו/או בקשות הבהרה ו/או תיקון בכל הנוגע לעבודות ו/או להליך זה ותנאיו ניתן להפנות בכתב בלבד לגב' הילה בן אבו-  ממונה נכסים והכנסות לפקס.
04-9956095  עד לא יאוחר מיום  6.7.16  בשעה13:00 . ניתן לעייi בפרטי המכרז המלאים באתר העירייה: www.akko.muni.il

החלטת ועדת מכרזים: הזוכה - חברת נתיב פלוס

פרטי המכרז המלאים - נוסח מתוקן