מכרז פומבי 17/2016 – ציוד מחשוב לבתי ספר וגנים בחינוך המיוחד

עיריית עכו מזמינה בזה הצעות מחיר לציוד מחשוב לבתי ספר וגנים בחינוך המיוחד בהתאם לתנאים המפורטים במסמכי המכרז.  את מסמכי ההליך ניתן לרכוש במשרדו של יוסי לוזון  מנהל אגף אמרכלות בחינוך, בקומת הכניסה, בשעות העבודה הרגילות תמורת תשלום בסך 1,000 ₪ (אלף ש"ח), שלא יוחזר מכל טעם שהוא, לכל מעטפה. את ההצעות, במעטפה סגורה נושאת ציון "מכרז פומבי 17/2016 - ציוד מחשוב לבתי ספר וגנים בחינוך המיוחד" יש למסור ידנית בלבד ולהכניס לתיבת המכרזים שבמשרדי מזכירות העירייה (אצל מר משה סעדה), אשר בקומה השנייה, בבניין העירייה ברחוב ויצמן 35 עכו, עד ליום ד', ה- 31.8.16 עד לשעה 13:00. יובהר בזאת כי את ההצעות ניתן יהיה להגיש החל מיום ב' ה- 29.8.16, היות והעירייה נמצאת בחופשה מרוכזת. הצעות אשר תשלחנה בדואר ולא תוכנסנה לתיבת המכרזים במשרדי מזכירות העירייה, מכל סיבה שהיא, עד למועד זה ולשעה זו - לא תתקבלנה. שאלות, הערות ו/או בקשות הבהרה ו/או תיקון בכל הנוגע לשירותים ו/או להליך זה ותנאיו ניתן להפנות בכתב בלבד למנהל אגף אמרכלות במינהל חינוך בעירייה - מר יוסי לוזון לפקס: 04-9956048 עד לא יאוחר מיום 21.8.16 בשעה 13:00. באחריות הפונה לוודא קבלת הפקס בטלפון מספר 04-9956127. פתיחת מעטפות ביום רביעי 7.9.2016 בשעה 12:30 בחדר ועדות בעיריית עכו.
  פרטי המכרז המלאים - מעודכן (כולל הקלות)
  פרוטוקול ועדת מכרזים