מכרז פומבי מס' 19/2016 - שירותי חניה מוסדרת בעיר עכו

עיריית עכו מזמינה בזה הצעות לביצוע שירותי חניה מוסדרת בעיר עכו הכוללים אספקת והתקנת מדחנים ותפעולם, צביעה וסימון מקומות חניה מוסדרים והכול בהתאם לתנאים המפורטים במסמכי מכרז זה. את מסמכי ההליך ניתן לרכוש אצל מזכירת אגף  הביטחון  והפיקוח, בשעות העבודה הרגילות תמורת תשלום בסך 1,000 ₪ (אלף ש"ח), שלא יוחזר מכל טעם שהוא, לכל מעטפה. את ההצעות, במעטפה סגורה נושאת ציון "מכרז פומבי 19/2016 "שירותי חניה מוסדרת בעיר עכו" וללא כל כיתוב נוסף יש למסור ידנית ולהכניס לתיבת המכרזים שבמשרדי מזכירות העירייה (אצל מר משה סעדה), אשר בקומה השנייה בבניין העירייה ברחוב ויצמן 35 עכו, לאחר שהוחתמה בחותמת נתקבל של העירייה. יש לוודא כי המעטפה תחתם על ידי מקבלה וכן תצוין השעה שהמעטפה נתקבלה על גבי המעטפה. את המסירה יש לבצע במסירה ידנית בלבד עד ליום ה', ה- 6.10.16 עד לשעה 13:00. הצעות אשר לא תתקבלנה בתיבת המכרזים אשר במשרדי מזכירות העירייה מכל טעם שהוא עד למועד ולשעה הנקובים לעיל - לא תתקבלנה ולא תידונה. מפגש קבלנים יתקיים ביום ג', ה- 20.9.16. המפגש יתקיים במשרדי החמ"ל בקומה מינוס 1 בבניין העירייה, אשר ברחוב ויצמן 35 עכו בתאריך האמור בשעה 13:00. השתתפות במפגש הקבלנים הינה חובה. שאלות, הערות ו/או בקשות הבהרה ו/או תיקון בכל הנוגע לשירותים ו/או להליך זה ותנאיו ניתן להפנות בכתב בלבד לפקס: 04-9956222, ראש מנהל תפעול ואכיפה- יניב אשור עד לא יאוחר מיום 27.9.16 בשעה 13:00. באחריות הקבלן לוודא טלפונית קבלת הפקס בטלפון: 04-9956042.

פרטי המכרז המלאים
  פרוטוקול ועדת מכרזים מיום 2.8.16