הליך הצעות מחיר מס' 134/2016 - הזמנה להציע הצעות לרכישת פסל הגולש מהעירייה

עיריית עכו מזמינה בזה הצעות מחיר לרכישת פסל הגולש שבבעלות העירייה בהתאם לתנאים המפורטים במסמכי ההליך. הפסל היה מוצב בעבר בכיכר מול בית הספר לקציני ים. כיום ממתין הפסל למכירה ומוצב באחסון ברח' דושניצקי 1 בעכו, שם ניתן לראותו. העירייה תהא רשאית לשאת ולתת עם הזוכה בהליך זה לשיפור הצעתו, והחוזה שיחתם בין הצדדים יהא תוצאת המשא ומתן המוסכמת על הצדדים. את ההצעות, במעטפה סגורה נושאת ציון "הליך הצעות מחיר 134/2016- רכישת פסל הגולש מהעירייה" יש להקפיד למסור ידנית ולהכניס לתיבת הצעות המחיר שבמשרדי מזכירות העירייה (אצל מר משה סעדה), אשר בקומה השנייה בבניין העירייה ברחוב ויצמן 35 עכו עד ליום 7.8.16 בשעה 13:00. שאלות, הערות ו/או בקשות הבהרה ו/או תיקון בכל הנוגע להליך זה ותנאיו ניתן להפנות בכתב בלבד לגב' הילה בן אבו, ממונת אגף הכנסות ונכסים לפקס: 04-9956095 עד לא יאוחר מיום 2.8.16 בשעה 13:00. באחריות הפונה לוודא טלפונית קבלת הפקס בטלפון: 04-9956093.

הארכה - הגשת המועד הוארכה ל-14.8.16

פרטי ההליך המלאים