מכרז פומבי מס' 16/2016 - פירוק, אחזקה, שמירה והתקנת הצללות קיימות, עכו

עיריית עכו מזמינה בזה הצעות לביצוע עבודות פירוק, אחזקה, שמירה והתקנת הצללות קיימות  בהתאם לתנאים המפורטים במסמכי המכרז. את מסמכי ההליך ניתן לרכוש אצל גב' נורית אזולאי, מנהלת אגף אמרכלות מנהל התפעול, בשעות העבודה הרגילות תמורת תשלום בסך 1,000 ₪ (אלף ש"ח), שלא יוחזר מכל טעם שהוא, לכל מעטפה. את ההצעות, במעטפה סגורה נושאת ציון "מכרז פומבי 16/2016 – פירוק, אחזקה, שמירה והתקנת הצללות קיימות, עכו" וללא כל כיתוב נוסף יש למסור ידנית ולהכניס לתיבת המכרזים שבמשרדי מזכירות העירייה (אצל מר משה סעדה), אשר בקומה השנייה בבניין העירייה ברחוב ויצמן 35, עכו, עד ליום  29.11.16 עד לשעה 13:00. סיור קבלנים (חובה), באתר העבודה, יתקיים ביום ד' , ה-16.11.16. הסיור יצא מלובי העירייה בקומת הכניסה בתאריך האמור בשעה 11:00. שאלות, הערות ו/או בקשות הבהרה ו/או תיקון בכל הנוגע לעבודות ו/או להליך זה ותנאיו ניתן להפנות בכתב בלבד למר אליעד שי לפקס 04-9956172, עד לא יאוחר מיום 22.11.16 בשעה 13:00. על הפונה האחריות לוודא טלפונית קבלת הפקס בטלפון מס': 04-9956055.
  פרטי המכרז המלאים