מכרז פומבי 13/2016 – השכרת נכס באצטדיון עכו – הארכה

עיריית עכו מזמינה בזאת הצעות מחיר להשכרת נכס באצטדיון, גוש 18039, חלק מחלקות 52,6,5,4 בעכו, על פי התנאים המפורטים במסמכי המכרז. את מסמכי המכרז ניתן לרכוש במזכירות גזברות העירייה, קומה א' ברח' ויצמן 35 עכו, בשעות העבודה הרגילות תמורת תשלום על סך 1000 ₪, שלא יוחזרו לכל מעטפת מכרז. ניתן לעיין במסמכי המכרז, ללא תשלום, קודם לרכישתם בגזברות או באתר עיריית עכו. כנס מציעים וסיור (חובת השתתפות) ייערך ב-19.2.17 בשעה 13:00 בחדר ועדות קומה 2. את ההצעות, במעטפה סגורה נושאת ציון" מכרז פומבי מס' 13/2016 -  השכרת נכס באצטדיון,עכו" יש למסור ידנית ולהכניס לתיבת המכרזים במשרדי העירייה לאחר החתמת המעטפה בחותמת נתקבל. את המסירה יש לבצע במסירה ידנית בלבד עד ליום א', 19.3.17 עד לשעה 13:00. הצעות אשר תשלחנה בדואר, לרבות דואר רשום, ותגענה לתיבת המכרזים לאחר המועד הנ"ל, מכל טעם שהוא, לא תידונה.

פרטי המכרז המלאים