מכרז פומבי 8/2017 - חיזוק מבנים בפני רעידות אדמה – ביה"ס מקיף ערבי בעכו

עיריית עכו מזמינה בזה הצעות לביצוע עבודות לחיזוק מבנים בפני רעידות אדמה - ביה"ס מקיף ערבי ברח' שני אליהו 7 בעכו הכל בהתאם לתנאים המפורטים במסמכי המכרז. את מסמכי ההליך ניתן לרכוש אצל חשבת מינהל ההנדסה, מירית דרוקמן תמורת תשלום בסך   2,500 ₪) אלפיים חמש מאות ש"ח (שלא יוחזר מכל טעם שהוא לכל מעטפה. את ההצעות במעטפה סגורה נושאת ציון  "מכרז פומבי 8/2017 חיזוק מבנים בפני רעידות אדמה – ביה"ס מקיף ערבי בעכו"  וללא כל כיתוב נוסף יש למסור ידנית ולהכניס לתיבת המכרזים שבמשרדי מזכירות העירייה )אצל מר משה סעדה( אשר בקומה השנייה בבניין העירייה ברחוב ויצמן 35 עכו עד ליום 4.6.17 עד לשעה 13:00. סיור קבלנים (חובה) באתר העבודה יתקיים ביום שני, ה-15.5.17. הסיור יצא מרחבת הכניסה לבניין העירייה, אשר ברחוב ויצמן 35 עכו בתאריך האמור בשעה 11:00. על המשתתף להיות קבלן  רשום לפי חוק רישום קבלנים לעבודות הנדסה בנאיות, תשכ"ט-1968 בעל סיווג ג' 2 בענף 100 – בניה. על המשתתף להיות בעל ניסיון קודם, כקבלן ראשי, ב-2 עבודות לפחות של חיזוק מבני ציבור ו/או הקמת מבני ציבור בהיקף כספי שלא יפחת מ-4,000,000 ₪ (ארבעה מיליון ש"ח) (לפני מע"מ) לפחות לכל עבודה, במהלך שלוש השנים האחרונות.  שאלות, הערות ו/או בקשות הבהרה ו/או תיקון בכל הנוגע לעבודות ו/או להליך זה ותנאיו ניתן להפנות בכתב בלבד למר אינג' מחול ריזק (להלן: "מנהל הפרויקט") לפקס 04-9956119, עד לא יאוחר מיום 24.5.17 בשעה 14:00.
  פרטי המכרז המלאים