מכרז פומבי מס 17/2017 - הקמת מבני מעונות יום ברח' גיבורי סיני ובת שבע בעכו

עיריית עכו מזמינה בזה הצעות  לביצוע הקמת מבני מעונות יום ברחובות גיבורי סיני ובת שבע בעכו. על המשתתף להיות קבלן  רשום לפי חוק רישום קבלנים לעבודות הנדסה בנאיות, תשכ"ט-1968 בעל סיווג ג' 2 בענף 100 – בניה; על המשתתף להיות בעל ניסיון קודם, כקבלן ראשי, ב-2 עבודות לפחות של חיזוק מבני ציבור ו/או הקמת מבני ציבור בהיקף כספי שלא יפחת מ-5,000,000 ₪ (חמישה מיליון ש"ח) (לפני מע"מ) לפחות לכל עבודה, במהלך שלוש השנים האחרונות. סיור קבלנים באתר העבודה יתקיים ביום ראשון, ה-28.5.17. הסיור יתקיים במשרד סגן מהנדסת העיר איגור מאיורסקי, אשר ברחוב ויצמן 35 עכו בתאריך האמור בשעה 10:00. השתתפות במפגש הקבלנים הינה חובה ותנאי להגשת הצעה בהליך זה.  את מסמכי ההליך ניתן לרכוש אצל מירית דרוקמן חשבת מינהל הנדסה תמורת 2500 ₪. את ההצעות  יש לבצע במסירה ידנית בלבד עד ליום 18/06/17 עד לשעה 13:00 במשרדי מזכירות העירייה ברח' ויצמן 35 עכו. שאלות, הערות ו/או בקשות הבהרה ו/או תיקון בכל הנוגע לעבודות ו/או להליך זה ותנאיו ניתן להפנות בכתב בלבד למר איגור מאיורסקי  לפקס. 04-9956158, עד לא יאוחר מיום 08/06/17 בשעה 14:00. באחריות המשתתף לוודא טלפונית קבלת הפקס בטלפון : 04-9956121.
  פרטי ההליך המלאים