מוריס בן שושן

מוריס בן שושן (הגדל)

מר מוריס בן שושן נולד בשנת 1927 במרוקו. בשנת 1948 עלה ארצה וגוייס לשורות הפלמ"ח, שם שירת בחטיבת הנגב, ובהמשך שירת בחטיבת גבעתי. בן שושן עבד במשך שנים רבות בבית החולים הפסיכיאטרי שהיה במבצר עכו. במשך 48 שנה כיהן במגוון תפקידים ציבוריים בעיריית עכו ביניהם סגן ראש העיר, חבר מועצה ויו"ר האיגוד לכיבוי אש גליל מערבי. במסגרת תפקידיו ההתנדבותיים למען הציבור שימש בן שושן חבר בהנהלת המתנ"סים בעיר, חבר בוועד נאמני אוניברסיטת חיפה, חבר ועד ידידי בית החולים נהריה, נציג עובדים בבית הדין האזורי לעבודה בחיפה ועוד. בן שושן מכהן זה 18 שנה בתפקיד יו"ר הנהלת האגודה למען הקשיש בעכו. על פעילותו הציבורית רבת השנים למען העיר עכו ותושביה הוענק  לו בנר ראשון של חנוכה תשע"א, 1 בדצמבר 2010 עיטור יקיר העיר עכו לשנת 2010.