עריית עכו
חינוך
חינוך
רווחה וקהילה
רווחה וקהילה
הנדסה ותכנון
הנדסה ותכנון
גביה ותשלומים
גביה ותשלומים
תרבות ואומנות
תרבות ואומנות
תיירות
תיירות
עיר ירוקה
עיר ירוקה
מפת העיר
מפת העיר
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
דלג על בר ימין
בר ימין
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר
דלג על Banners
Banners
דלג על Banners
Banners
לתשלום דוחות חניה הקלק כאן
רישום לגני ילדים - הקלק כאן
עכו העתיקה
תשלומים באינטרנט
Share/Bookmark

עיריית עכו - עמוד הבית

וטרינריה

1.      וטרינריה
הגדרות בפרק זה –
בשר – בשר עופות, דגים ובקר או חלק ממנו, טרי, מקורר, קפוא, מבושל, מעושן, טחון או מעובד בדרך כל שהיא לרבות מוצרי בשר ומוצרים המכילים בשר.

1.1.  בעל עסק לא ירכוש בשר שמקורו מחוץ לעיר עכו, אלא אם כן עבר הבשר בדיקת משנה בתחנה לבדיקות משנה במועצה האזורית מטה אשר וקבל אישור שהבשר ניתן להפצה, אלא אם כן קבל פטור מכך מאת משרד החקלאות.

1.2.  בעל העסק ישמור את האישורים או צילומיהם למשך כל התקופה בה הבשר מאושר למכירה או שימוש בעסק, ויציגם לבקורת על פי דרישת הוטרינר העירוני או מי מטעמו.

1.3.  בעל עסק, הרוכש בשר בתחום השיפוט של עירית עכו, יחזיק אישור שרכש את הבשר במקום מאושר כדין, למשך כל התקופה בה הבשר מאושר למכירה או שימוש בעסק, ויציגם לבקורת על פי דרישת הוטרינר העירוני או מי מטעמו.

1.4.  בעל העסק לא ירכוש בשר, אלא אם הובל הבשר לעסק ברכב מאושר להובלת בשר, בקרור או בהקפאה.

1.5.  פריקת הבשר תתבצע באופן מיידי למקררים, בטמפרטורות המחוייבות על פי דין.

1.6.  לא ייעשה שימוש בבשר, שטופל לצורך מכירתו לציבור ביום מסויים, ביום המחרת והלאה.

חל איסור על הקפאת בשר טרי והפשרתו מחדש, לשימוש.
דלג על בר תחתון
בר תחתון
דרונט בניית אתרים
עבור לתוכן העמוד