מכרז מס' 18/22 - דרוש/ה מפקח/ת רישוי עסקים, מינהל התפעול

העסקה-דירוג מינהלי, מתח דרגות 5-8
כפיפות – מנהל אגף רישוי עסקים

תיאור התפקיד
בדיקה וליווי של הבקשות לקבלת רישיון עסק לעסקים חדשים.
בקרת עמידת העסק בדרישות ובהוראות הדין הקיים.
אכיפת החוקים והתקנות, בהתאם להוראות הדין הקיים.
תיעוד פעילות הפיקוח.

תנאי סף
השכלה ודרישות מקצועיות-
השכלה תיכונית – בגרות מלאה.
מפקח יחויב לעבור הכשרת מפקחי רישוי עסקים לצורך הסמכתו לתפקיד בטרם מינויו בפועל.
המפקח יחויב לסיים בהצלחה את הקורסים רישוי עסקים שלב א'
  (הכשרה בסיסית ברישוי עסקים) ושלב ב' – קורס רישוי עסקים בהתמחות בעסקי מזון או קורס לעובדי בריאות הסביבה (בפיקוח משרד הבריאות), לא יאוחר משנתיים מתחילת מינויו.

דרישות נוספות
יישומי מחשב – היכרות עם תוכנת ה- office
רישיון נהיגה – בתוקף. רישיון על קטנוע – יתרון.
שפות – שליטה בשפה העברית.

מאפייני העשייה הייחודיים בתפקיד:
ייצוגיות מול בעלי עסקים ומול גורמים נוספים ברשות המקומית.

*מועמד שיבחר, ישובץ במערך החירום העירוני*

תכונות אישיות
קפדנות ודייקנות בביצוע העבודה, כושר התבטאות בכתב ובע"פ, אמינות ומהימנות אישית, עבודה בשעות לא שגרתיות ,ייצוגיות, יכולת עבודה בתנאי לחץ, יכולת פתרון בעיות, יכולת עבודה עם קהל, יחסי אנוש טובים.

התאמות
מועמד עם מוגבלות זכאי לקבל התאמות הנדרשות לו מחמת מוגבלותו בהליכי הקבלה למשרה ובלבד שיפרט בטפסי המועמדות שיוגשו על ידו את ההתאמות הנדרשות לו בהליכי הקבלה לעבודה בצירוף מסמכים או חוות דעת מתאימה לעניין זה.

ייצוג הולם
עדיפות בקבלה למשרה תינתן למועמד המשתייך לאוכלוסייה הזכאית לייצוג הולם, אם המועמד הוא בעל כישורים דומים לכישוריהם של מועמדים אחרים, כמפורט להלן:
תינתן העדפה לנשים לפי סעיף 6ג לחוק שיווי זכויות האישה, התשי"א-1951;
תינתן העדפה למי שהוא או אחד מהוריו נולדו באתיופיה בהתאם להוראות סעיפים 173ב' לפקודת העיריות [נוסח חדש[;
תינתן העדפה לאדם עם מוגבלות בהתאם לאמור בסעיפים 3 ו-9 לחוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות, תשנ"ח-1998.
מועמד המבקש לקבל עדיפות בשל השתייכותו לקבוצת אוכלוסייה הזכאית לייצוג הולם מכוח הדין ימסור מידע בדבר השתייכותו לאותה קבוצה.

הגשת מועמדות
יש לצרף להגשת המועמדות את כל המסמכים הרלוונטיים כפי שמעודכן בהגשת המועמדות המקוונת כגון:

טופס הגשת מועמדות
קורות חיים
 מסמכים המעידים על השכלה וניסיון בעבודה כמפורט בתנאי הסף למכרז
המלצות
הגשת מועמדות ללא תעודות השכלה ואסמכתאות רלוונטיות המעידות על ניסיון בעבודה, רישיונות מיוחדים או כל אסמכתא רלוונטית אחרת להוכחת עמידה בתנאי הסף כפי שמפורט בדרישות המשרה דלעיל לא תידון והיא תפסל.
השלמת הגשת מסמכים לאחר מועד סגירת המכרז לא תתאפשר מעבר ל 3 ימים לאחר המועד האחרון.

הבהרה מגדרית
המכרז נכתב בלשון זכר, אך מופנה לגברים ולנשים כאחד.

קו"ח בצירוף מילוי שאלון מועמד, תעודות והמלצות, יש להגיש ידנית במעטפה סגורה עד ה- 7.6.2022  בשעה 12:00 באגף משאבי אנוש בעיריית עכו או למייל ravit@akko.muni.il.  נא לציין על המעטפה את שם המשרה. המודעה מיועדת לנשים וגברים כאחד.