סוף להשתלטות על שטחים ציבוריים

24/01/2022
סוף להשתלטות על שטחים ציבוריים (הגדל)
ממשיכים במשילות ובסדר הציבורי: בעל עסק לנרגילות בעכו העתיקה שהשתלט על שטח ציבורי בשוק ונקנס על כך, נאלץ הבוקר לפרק במו ידיו את ההשתלטות לאחר שלמקום הגיעו כוחות של מג"ב, שיטור ופיקוח עירוני.
בעל העסק הבין שלא די בהתראות ובקנסות שקיבל ונאלץ כאמור לפרק את ההשתלטות תחת עיניהם הפקוחה של כוחות הבטחון. פעילות אכיפה זו מצטרפת להריסות של גינות ושטחים נוספים שהשתלטו עליהם תושבים בעיר בשכונות שונות ברחבי העיר.בעירייה מבטיחים לבצע אכיפה מוגברת בעבירות של סדר ציבורי בכל רחבי העיר. בתוך כך, הבוקר נועד מנכ"ל העירייה, יניב אשור לישיבת היערכות מיוחדת עם אליעזר רוזנבאום, המשנה למנכ"ל המשרד לבטחון פנים, מפקד תחנת עכו, סנ"צ ניר ג'מבר ועם סגנית מפקד מרחב אשר, מירב וגנר  במטרה לקדם את תחום האכיפה והביטחון בעיר באמצעים טכנולוגיים מתקדמים. בישיבה השתתפו גם ראשת מנהל קשרי קהילה, ליזו אוחיון, יועמ"ש עיריית עכו, עו"ד כנרת הדר וסגן מנהל אגף הבטחון והחירום ולדי רבינוביץ'.