ראש העיר עכו נפגש עם הסייפים ואיחל להם הצלחה באליפות אירופה בסרביה

28/02/2022
ראש העיר עכו נפגש עם הסייפים ואיחל להם הצלחה באליפות אירופה בסרביה (הגדל)

ראש העיר עכו, שמעון לנקרי ביקר השבוע במועדון הסייף האולימפי בעיר ונפגש עם הסייפים.

אל ראש העיר התלוו מנכ"ל העירייה יניב אשור, הסמנכ"ל קובי שמעוני, ראש מנהל תפעול שי אונגר, מנהל אגף הבטחון, הפיקוח ושירותי החירום יחיאל מקיאס ומנהלת רשות הספורט העירונית רעות סולומון.

ראש העיר התרשם מפעילות המועדון שנתמך על ידי העירייה ובירך את הסייפים ליאם חביב, מאי קגן ויהלי דהן לקראת צאתם לאליפות אירופה בסרביה. "אנו גאים בילדי המועדון שמייצגים את העיר עכו ומביאים לנו כבוד בכל העולם", אמר לנקרי, "כולי תקווה שסייפים אלה גם ייצגו את מדינת ישראל באולימפיאדה הקרובה. אנו נמשיך לתמוך ולעשות הכל כדי שהם יצליחו".

מנהל מחלקת הסייף ומאמנם של הסייפים, מאור חטואל הציג בפני ראש העיר והסגל המקצועי את פעילות המועדון   ויעדיו ואמר, כי הם חותרים להישגיות ומצוינות.