מחפשים שם לשכונת הכרם החדשה בעכו

6/03/2022
מחפשים שם לשכונת הכרם החדשה בעכו (הגדל)

עיריית עכו יוצאת בימים אלה בקריאה לציבור לקחת חלק ולהשפיע בבחירת שם לשכונה החדשה בצפון הכרם, שראשוני הדיירים החלו להתגורר בה. הרחובות בשכונה ייקראו על שם אמנים ושבילים. בין השמות: יפה ירקוני, אריק אינשטיין, עפרה חזה, נחום הימן, רונית אלקבץ, ברכה צפירה, מאיר אריאל, סשה ארגוב. כמו כן, הרחובות באמצע השכונה, בפארק ובשצ"פים (שטחי ציבור פתוחים) ייקראו בשמות: שביל התפוח, שביל השיזף, שביל אגס, שביל שקדיה, שביל דולב, שביל ישראל פוליקוב ושביל ישראל.

העירייה מציעה כמה  אפשרויות לשמות השכונה החדשה, המבוססים על שמות הרחובות והשבילים בשכונה. בין המשתתפים יוגרלו פרסים.

להלן השמות המוצעים :
כרם האומנים – שילוב בין שמה של הכרם הוותיקה לשמות האומנים המתנוססים על שמות רחובות האומנים שבשכונה.

נווה האומנים- נווה מסמל יופי פריחה אי של ביטחון. זאת בתוספת לחיבור שמות האומנים שברחובות השכונה.

קרית האומנים – קריה היא שם כינוי לשכונה גדולה, יחידת מגורים גדולה בתוך יישוב עירוני.

ביכולתכם לבחור אפשרות אחת, עכשיו תורכם לבחור ולהשפיע!

לבחירה כנסו ללינק הבא: https://did.li/PWE5q

ניתן להשתתף עד יום ראשון, 20/03/2022 בשעה 12:00. לשאלות בנושא ניתן לפנות למרכז שירות לתושב  במייל  ms@akko.muni.il

ההגרלה בפיקוח הלשכה המשפטית של העירייה.

השם יומלץ לוועדת השמות העירונית.