צוותי החדשנות הציגו את הפרוייקטים בתכנית הזירה

7/03/2022
צוותי החדשנות הציגו את הפרוייקטים בתכנית הזירה (הגדל)
בשבוע שעבר התקיים אירוע הצגת פרויקטים של צוותי החדשנות בארבע ערים בישראל בתכנית "הזירה". האירוע התקיים במעמד המכובד של מינהל הפיתוח במשרד הפנים, מנכ"לי הרשויות המקומיות והשותפים בתכנית: קרן בלומברג ומרכז פרס לשלום ולחדשנות. באירוע נטלו חלק מנכ"ל העירייה, יניב אשור וחברי צוות התכנית, שבעהבעלי תפקידים ממחלקות ואגפים שונים בעירייה אשר עסקו במחקר בנושא שגשוג העסקים הקטנים והבינוניים בעיר. האירוע סיכם את שנת הפעילות באתגר זה שתוצאותיו הוצגו בפני הנהלת העיר ובימים אלה עוברים לידי מימוש בתכניות העבודה העירוניות של מרכז העיר ובמרכזים המסחריים בשכונות. בתקופה הקרובה עיריית עכו תצא לפעילות מול המרכזים המסחריים ברחבי העיר בביצוע פעולות משמעותיות בהתאם להמלצת הצוות ובהנחיית ראש העיר מתוך מטרה להשבחת חיי הקהילה בשכונה סביב מרכזים אלו.