טקס יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה ייערך ברחבת האנדרטה בעכו

26/04/2022
טקס יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה ייערך ברחבת האנדרטה בעכו (הגדל)

עיריית עכו תקיים יחד עם בית יד לבנים את טקס יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה ביום שלישי ב' באייר תשפ"ב, 3.5.2022 בשעה 20:00 באנדרטה לזכר בני העיר עכו ברחבת העירייה.

מסע הזרים יחל בשעה 19:15 מהאנדרטה לזכר פורצי עכו ברח' בן עמי.

הטקס יחל בהדלקת נרות ע"י המשפחות, הנחת זרים והדלקת לפידים. בשם המשפחות השכולות תישא דברים, אורלי דהאן, אלמנתו של סא"ל יהורם דהאן ז"ל. עוד ישאו דברים:  רב העיר עכו, הרב יוסף ישר וראש העיר, שמעון לנקרי.

את הטקס ילווה בשירה הזמר. קובי אפללו. בתום העצרת המרכזית ייערך ערב שירי לוחמים בשעה 21:30 בהיכל התרבות בעיר בהשתתפות הזמר קובי אפללו.

למחורת, ביום רביעי, ג' באייר תשפ"ב, 4.5.22 יתקיימו בשעה 11:00 טקסי זיכרון בבתי העלמין: עכו, נחלת אשר ונהריה. הסעה לבית העלמין בנהריה תצא מבניין עיריית עכו בשעה 9:45 בבוקר.

האירועים נגישים. לסדרי נגישות יש לפנות ל *4911

לידיעת בעלי העסקים, ביום שלישי ב' באייר תשפ"ב, 3.5.2022, ערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה, יש לסגור עסקים החל משקיעת החמה.

חל איסור בפתיחת בתי עינוג, שמעת מוסיקה, מכירת משקאות חריפים והוצאת שולחנות וכיסאות לרחוב. פקחי העירייה ומשטרת ישראל יאכפו את החוק.