קיץ לוהט בעכו

19/06/2022
נועה קירל (הגדל)

עיריית עכו תפתח את אירועי הקיץ ביום שלישי, ה-5 ביולי בשעה 20:00 ברחבת העירייה עם האמנים נועה קירל ואיתי לוי. בהמשך הקיץ מתוכננים להתקיים אירועים בשכונות ובפארקים לילדים ולכל בני המשפחה.

ראש העיר עכו, שמעון לנקרי: "בפעילויות הרבות הושקעה מחשבה רבה, וכמובן משאבים רבים כדי שתושבי העיר יוכלו לנצל היטב את חופשת הקיץ וליהנות ממיטב האמנים וההופעות. אני מזמין אתכם ליטול חלק באירועים המגוונים ומאחל לכם חופשת קיץ בטוחה ונעימה".

בין השאר יופיעו  קופיקו ויובל המבולבל ב-18.7.22 בפארק אלי כהן; סוזי סופרייז ונתי הגעתי ב-26.7.22 בגן ז'ילבר;  חיפזון וזהירון ורינת גבאי ב-10.8.22 בבית העם; ב-18.8.22, יום חמישי בשעה 18:00 תיערוך מסיבת רחוב במדשאה בשכונת בת שבע שתכלול  מופע ברייקדאנס של אריות ציון, מופע תיפוף קצב לכל המשפחה של טררם, הולכי קביים, עמדת איפור גוף d.j ועוד; סמי הכבאי ומיקי ב-22.8.22 בפארק החדש בשכונת הכרם ג'.

כמו כן, יתקיימו מגוון פעילויות בשיתוף החברה למרכזים קהילתיים של המתנ"ס הנודד ורשות הספורט העירונית.

בנוסף, כמדי שנה ייערכו גם אירועי עיר הנוער בשיתוף מינהל חברה ונוער במשרד החינוך ובהובלת יחידת הנוער העירונית. הפעילות תתקיים ללא עלות בפארק האתגרי בימים א'-ה' 17-21/7/22. במסגרת הפעילות הפארק יהיה פתוח לכיתות ד'-ו' בין השעות 19:00-17:00
ולתלמידי ז'-יב' בין השעות 23:00-20:00. בני הנוער ייהנו מאטרקציות רבות ומאומנים מהשורה הראשונה: אבי אברומי, אגם בוחבוט, יונתן ברק וקווין רובין. מתקני הפארק יהיו פתוחים לשימוש חופשי.

את סיום אירועי הקיץ יחתום מופע מרכזי של עדן בן זקן ועדן חסון שייערך ב-29.8.22 החל מהשעה 20:00 ברחבת העירייה.

הכניסה חופשית לכל האירועים!

לצפייה בחוברת אירועי הקיץ: https://did.li/lGMNf